zondag, december 04, 2005

Klieder, Kleur en Kleef

Nieuw op de zijde, uitgezocht door ons deskundig personeel, steekproefgewijs nauwkeurig getest en onderzocht: een verzameling kleurplaten en knutselplaten. Allemaal in en overzichtelijk album en op thema. Onder andere: Winx, hello kitty, elfjes, auto's en nog meer. Ook heeft ons personeel rekening gehouden met de gestresste mens. Mandala's zouden moeten zorgen voor evenwicht en rust. Zen allover dus. (let wel: nog niet getest. wij zijn dan ook niet aansprakelijk voor mogelijke schade)
Dus weten jij en je kind(eren) niet wat jullie moeten doen? Zit je moeder al een uur tegen de afzuigkap te praten? Neem dan een kijkje in ons album. kies de plaat die je wil. download hem, en print hem uit. of als je op download hebt gedrukt, en het nieuwe venster wordt geopent,druk dan ctrl+p en hij print hem direct uit (lees de ? help, voor hoe en wat. het lijkt misschien nog wat lastig)
veel klieder, kleur en kleef plezier! klik hier voor het album. of klik op een van de links in de rechterkolom onderKlieder, kleef en kleur.
Zelf nog leuke platen? of een leuke link? stuur ze op naar mij of zet de link hieronder in de zeurbox.

updeet: Ik heb gemerkt dat het album nog niet foutloos werkt. daar wordt aan gewerkt.
updeet2: hij doet het nu zoals het hoort. veel plezier.
updeet3: downloaden lukt blijkbaar nog niet bij elk plaatje...en hij maakt hem ook nog eens te klein....wordt weer aan gewerkt....
updeet: met behulp van de maker van het album. is het gelukt om alles werkende te krijgen.
thanks Dinha. veel plezier